Heidi Bergsveen forlater Schenker og transportbransjen.

Heidi Bergsveen sier farvel til transportbransjen og blir logistikkrådgiver i Opti Log.

Hun forlater ikke bare en sentral rolle som leder av KAM-avdelingen i Schenker, men også transportbransjen etter 20 år, som blant annet Key Account Manager i PostNord gjennom fem år.

Bergsveen har også vært gründer og bygget opp sitt eget transportselskap gjennom 12 år, et selskap som hadde en omsetning på rundt 100 millioner kroner da det ble en del av PostNord.

Stort logistikk-engasjement

Opti Logs ferske logistikkrådgiver er også styremedlem og mentor i Logistikkforeningen for Østlandet. Hun ivrer for rekruttering av ny kompetanse til logistikkfaget.

Bergsveen har et genuint ønske om å legge til rette for gode transport- og logistikkløsninger. Hun legger ikke skjul på det er mang en kunde på transportørsiden som trenger både hjelp og støtte til dette, og da snakker hun om egen erfaring.

Nå gleder imidlertid Heidi Bergsveen til å bruke sin kunnskap, kompetanse og erfaring som nøytral rådgiver, til nettopp å bistå med gode og smarte løsninger for kundene.

Les også om Opti Log her: https://www.mtlogistikk.no/drive-invest-as-logistikk-norwegian-logistics/trond-iversens-nye-eventyr/152475

Artikkelen fra logistikkinnside.no i PDF: Fra Schenker til Opti Log