Om oss

Markedet og supply chain er i forandring. Hold konkurransekraften oppe.

Opti Log AS

Vår omfattende erfaring fra logistikkbransjen medfører bred kjennskap til ulike transport og logistikkløsninger i Norge og internasjonalt. Dette gjør at vi raskt kan sette oss inn i kundens situasjon og bistå i optimaliseringsarbeid.

Daglig leder Trond Iversen har over 30 års erfaring fra både kunde og leverandørsiden og i ledelsen hos ledende nasjonale og internasjonale transportører. Han var pionér og så tidlig at kundene trengte en uavhengig rådgiver innen transportvurderinger. Dette førte til at han ledet og bygget opp et selskap som gikk i bresjen for dette fagfeltet i 10 år (Artikkel hos mtlogistikk.no).

Etter hvert ble fristelsen for stor til å starte opp igjen og han solgte seg ut og etablerte Opti Log.

I Opti Log tar vi med oss alle erfaringene som er gjort og skreddersyr mer hva kundene vil ha av løsninger siden ingen kunde er lik. Ambisjonen er å bygge et selskap som skal være blant de ledende i Norden og være kundenes naturlige førstevalg innen logistikkrådgivning.

Dette betyr at vi også samarbeider med ulike fagspesialister innen supply chain for å kunne tilby kundene det ypperste av løsninger.

Vi bistår med vår spisskompetanse, systemer og kapasitet der kunden har behov så kunden kan spare tid og ressurser.

Vi ønsker å være din personlige positive rådgiver som alltid stiller opp, er rask på «puchen» og finner gode, miljøvennlige og bærekraftige løsninger.

Opti Log AS i media

 27.12.2018 – Trond Iversen bygger nytt rådgivningsselskap, mtlogistikk.no

 

Trond Iversen, Daglig leder

Våre tjenester

Analyse av logistikkjeden

Vi leter etter muligheter for vesentlig besparelser i eksisterende avtaler.

Optimalisering av logistikkjeden

Vi reforhandler og tilrettelegger for en bedre utnyttelse av ressurser.

Logistikkrådgivning

Kompetanse og erfaring som tar din logistikk til et nytt nivå.