Kondomeriet har i over 30 år sørget for å gi nordmenn et mer lekent sexliv og er stolte av å være Norges største leverandør av sexleketøy på nett. Med 10 butikker spredt over hele landet, samt vår store nettbutikk, er vi det naturlige førstevalget.

Kondomeriet har hatt en fantastisk vekst de siste årene. Spesielt nettsalget har økt mye og med Covid-19 nå i 2020 fikk vi en økning over all forventning.

Ingenting er bedre enn at kundene vil har det vi selger og flere får opp øynene for bruk av sexleketøy, men rask vekst gir også utfordringer.

Varene skal inn til lager, pakkes, plukkes og sendes til kunde til avtalte tider. Her er gode partnere på logistikk og lager helt nødvendig.

Vi som driver Kondomeriet er opptatt av at vi har fokus på vår kjernevirksomhet. Vi skal gjøre sexleketøy tilgjengelig til det Norske folk på en enkel og trygg måte. Vår tid går med til å finne de beste leketøyene fra seriøse leverandører, markedsføre og selge disse via våre 10 butikker.
I dagens marked er det høye krav til både leveringstid og fraktpriser ut til kunden. I den forbindelse har vi konkurranseutsatt avtalen med vår 3PL logistikkpartner.

Vår kompetanse og oversikt over dette markedet er begrenset og arbeidet med å få god nok oversikt til å ta det beste valget for fremtiden måtte settes bort. Vi har benyttet oss av rådgivere med denne kompetansen tidligere med god effekt, så at valget falt på selskapet Opti Log AS var helt naturlig. De setter seg godt inn i vårt behov og planer for fremtiden og bruker informasjonen riktig i valg av fremtidig logistikkpartner, samtidig som de holder oss oppdatert og sparrer gjennom hele prosessen og forstår vårt behov for informasjon underveis.

Vi har også denne gangen fått et godt økonomisk resultat med en optimalisert kontrakt for de neste årene med tydelige krav og forventninger til kapasitet og servicenivå knyttet til våre planer for vekst i årene fremover.

Bente Helstad

Daglig leder, Kondomeriet