Kjære kunder og forretningsforbindelser

Sommeren står for døren og vi planlegger noen deilige dager i solen i vårt langstrakte hjemland.

Vi ønsker å takke våre kunder for tilliten som har medført en god utvikling for selskapet.

Pga. stor økning i kundeoppdrag har vi økt vår stab og teller nå 5 medarbeidere med bred og solid fagkompetanse fra rådgivning innen hele logistikkområdet. Spesielt hyggelig er det også at vi at stadig får flere prosjekter for eksisterende kunder og store kjente selskaper på kundelisten noe som tyder på at vårt forretningskonsept er godt likt og attraktivt for kundene.

Med en pandemi som fortsatt truer, krigen i Ukraina osv. påvirker dette oss alle og gjør at kostnadene har gått betydelig opp og supply-kjedene er negativt påvirket. Fellesnevneren er at de fleste er opptatt av å redusere kostnadene og få optimalisert logistikken med minst mulig ressursbruk. Dette er vårt fagfelt og vårt fokus er å skape verdi og økt lønnsomhet for våre kunder, så vi ser lyst på fremtiden.

Vi har fortsatt god kapasitet til nye prosjekter så vurderer du å skaffe hjelp innen supplychain, om det er med transport eller lager, for å frigjøre ressurser og forbedre bedriftens resultater er det bare å ta kontakt for en prat. Les gjerne mer her: www.optilog.no/referanser

Med dette ønsker vi alle en riktig god sommer!

Trond Iversen, daglig leder